Wat houdt een chirozondag in?

Vanaf de start tot het einde van het schooljaar is het iedere zondag chiro van 14.00u tot 17.00u. De chiro bestaat uit verschillende afdelingen opgedeeld volgens leeftijd waarvoor de leiding elk afzonderlijke activiteiten voorziet. De meisjes en jongens zitten dan ook in aparte groepen (met uitzondering van de kadeekes). Rond 16.00u is het vieruurtje. Alle leden krijgen dan een koek en drankje. Om 17.00u is de chirozondag gedaan en mogen de leden afgehaald worden of zelf met de fiets naar huis vertrekken. 

Wat moet ik doen om bij de Chiro te komen?

Heb je zin om eens van de chirosfeer te proeven? Dan mag je altijd op een zondag langskomen. Kom om iets voor 14.00 uur zodat je al kan kennismaken met je leiding. De leiding brengt dan ook nog eens een bezoekje bij je thuis. Zo worden al jouw vragen over onze chiro persoonlijk beantwoord. Indien je dat wil, word je vast ingeschreven in onze chiro! Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 (verzekering inbegrepen) en €5 voor een drankkaart.

Het rekeningnummer van onze werking: BE27 7360 5283 6873

Hoe worden we van alles op de hoogte gehouden?

Bekijk regelmatig deze website en houd onze facebookpagina (zie link onderaan pagina) in de gaten. Ook krijgen de leden af en toe briefjes mee naar huis na een chirozondag (vb.: inschrijvingsformulier pastadag, brief ledenweekend, …). Er worden ook regelmatig mails gestuurd over verschillende chiroactiviteiten of met belangrijke info. Indien je deze mails niet ontvangt, gelieve ons zelf een mailtje te sturen naar chiro.elckerlyc.jongleven@hotmail.com en we brengen dit zo snel mogelijk in orde!

Wat doen we zoal in een chirojaar?

Buiten de ‘gewone’ chirozondagen van september tot juni organiseren we nog verschillende andere activiteiten: 

  • Ledenweekend
  • Kerstfeestje
  • Kamp

Uiteraard doen we ook verschillende activiteiten om geld in het laatje te brengen. Dit geld wordt gebruikt voor het aankopen van spelmateriaal, het afbetalen en verwarmen van de lokalen, …

Deze activiteiten worden georganiseerd door de leiding en de VB’s. Wat doen we allemaal om onze werking mogelijk te maken?

  • Pastadag
  • Moe ik zen ni zat fuif en quiz
  • Heemfeesten (quiz, fuif en startdag met pannenkoekenbak)

Een overzicht van al onze activiteiten vind je op onze jaarplanning.